Zvládání problémových lidí

Zde nám můžete napsat jakoukoli otázku z oboru naší činnosti. Pokusíme se odpovědět.
admin
Administrátor fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Zvládání problémových lidí

Příspěvek od admin »

Adéla píše:
> Nemám otázku, ale ráda bych poděkovala za výborný webinář :)
Moc Vám děkujeme!
Vojtěch Bednář
Jampula

Příspěvek od Jampula »

Dobrý den,
chystá se opakování webináře na téma zvládání problémových lidí?
admin
Administrátor fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od admin »

Jampula píše:
> Dobrý den,
> chystá se opakování webináře na téma zvládání problémových lidí?
Dobrý den, webinář Firemního sociologa určitě chystáme, ale už teď se můžete připojit k našemu webináři, který pořádá společnost Seminaria: https://www.seminaria.cz/akce/jak-se-vyrovnat-s-negativisty-na-pracovisti-351/
Webinář 13.1

Příspěvek od Webinář 13.1 »

Dobrý den,
máte nějaký způsob jak říct problémovému člověku, že buď změní své chování a nebo skončí?
Díky za podnětný webinář
PZ
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Dobrý den, mně se osvědčilo ústně komunikovat pouze nezávazné informace a činnosti, co ho baví. Vše ostatní ho úkoluji písemně. Ano, občas má tendence odpovídat ústně. Snažím se nedávat mu k tomu příležitost.
V případě, že to nesplní a začne souhrn omluv, vracím mu zodpovědnost, co s výmluvami hází na mě. S tím se však musím opatrně. Hodně jeho výmluv mají efekt ze mě udělat toho špatného. Je v komunikaci a socializaci o hodně zdatnější než já. Je to těžká spolupráce a to mnohdy má podporu vedení. Z dlouhodobého hlediska však nakonec i vedení pozná pravdu. Už nyní dokáži odhadnout, co hodlá splnit. Vždy si proto zařizuji plán B.
Karlos

Příspěvek od Karlos »

Píši Vám v reakci na webinář kterého jsem se účastnil.
Můj kolega na stejné pozici mi odkýve vše, co po něm potřebuji, ale pak v podstatě nic z toho neudělá.
Máte tip co s takovým člověkem?
admin
Administrátor fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od admin »

Dobrý den,
děkujeme Vám. Doporučoval bych zformulovat nějaký jeden velmi jednoduchý úkol, a trvat na jeho splnění. Když se to povede, poděkoval bych mu a ocenil ho, ostatní věci které nabízí nebo slubuje pak v podstatě ignoroval. Pokud se takto "naučí" na jednoduchých úkolech, svěřil bych mu složitější.

Naposledy oživil Anonymous v sob 04. dub 2026 12:08:33
Odpovědět